Gebruik maken van de nieuwste technieken.

Nieuwe technieken, zoals ChatGPT en data-analyse apps kunnen helpen om de marketing effectiever te organiseren en de resultaten beter meetbaar te maken . OPUS marketing helpt u hier graag bij.

Meer weten?

Op laagdrempelige manier handige software inzetten.

OPUS ondersteunt uw organisatie bij het ontwikkelen en beoordelen van strategische commerciële keuzes en het organiseren hiervan op een zo makkelijk mogelijke manier. Maar wel zodanig dat er slagen gemaakt kunnen worden naar een meer effectieve marketingaanpak.

Als pragmatisch marketingadviesbureau zoeken wij daarom binnen de strategische kaders naar innovatieve oplossingen die u met of zonder ondersteuning eenvoudig kunt realiseren. Daarnaast kunnen wij uw medewerkers ook trainen op het uitvoeren van de voorgestelde aanpak, zoals een ChatGPT training om goede prompts (opdrachten) te schrijven of een eigen GPT te maken voor uw bedrijf.

Uitvoeren & meten!

Er zijn veel maatstaven die genoemd worden om de effectiviteit van marketinginzet te meten. Welke is het meest geschikt voor u? Welke KPI’s (Key Performance Indicators) zijn het meest geschikt, en welke waarden zijn dan reëel om te verwachten? OPUS helpt u realistische doelen te stellen met meetbare doelstellingen.

Onze overige diensten.

Strategie

Werken vanuit een commerciële strategie.

Lees meer

Marketing

De juiste online vertaling van uw strategie.

Lees meer

Coaching

Als ervaren marketingprofessionals staan we voor u klaar.

Lees meer

Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op.