Het resultaat van uw organisatie.

Als organisatie is het van belang om het juiste commerciële resultaat voor ogen te hebben en de juiste stappen te zetten richting dit resultaat. OPUS marketing helpt u hier graag bij.

Meer weten?

Het commerciële resultaat.

Zowel commerciële bedrijven als non-profit instellingen werken vanuit een commerciële strategie. OPUS ondersteunt uw organisatie bij het ontwikkelen en beoordelen van strategische commerciële keuzes. Dit kan onderwerpen betreffen als: positionering, product-/dienstaanbod, (online) distributiekanalen en de organisatie zelf. Met het doel om uw relaties en doelgroep effectiever te bereiken. Om succesvol te zijn moeten de oplossingen passen bij uw organisatie. Als pragmatisch marketingadviesbureau zoeken wij strategische- en innovatieve oplossingen die u met of zonder ondersteuning eenvoudig kunt realiseren.

Uitvoeren & meten!

Er zijn veel maatstaven die genoemd worden om de effectiviteit van marketinginzet te meten. Welke is het meest geschikt voor u? Welke KPI’s (Key Performance Indicators) zijn het meest geschikt, en welke waarden zijn dan reëel om te verwachten? OPUS helpt u realistische doelen te stellen met meetbare doelstellingen.

Onze overige diensten.

Strategie

Werken vanuit een commerciële strategie.

Lees meer

Marketing

De juiste online vertaling van uw strategie.

Lees meer

Coaching

Als ervaren marketingprofessionals staan we voor u klaar.

Lees meer

Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op.